Over ons

Waar KC Kappers voor staat

Van eigentijdse haarontwerpen tot klassieke kapsels, Kckappers heeft oog voor de nieuwste trends. We geloven dat je haar niet alleen je levensstijl moet aanvullen, maar juist het centrum van je persoonlijke stijl moet worden. U voelt zich tenslotte niet mooier dan je nieuwste kapsel.

Ontmoet ons team

Bij KC Kappers doen wij er alles aan om je op je beste eruit te laten zien!

Alisa

Haarstylist
Geknipt voor het vak. Letterlijk en figuurlijk. Achter de stoel laat ze haar skills zelfverzekerd zien.

Mandy

Haarstylist
Deze ervaren topper kan iedere stijl aan.

Claire

Haarstylist
Deze ervaren professional is gespecialiseerd in innovatieve, verfijnde looks met een fris en speels uiterlijk. Bij Claire in de stoel is het altijd gezellig, ze is altijd in voor een praatje.

Sanne

Haarstylist
Sinds 2018 haar eigen plek in ons team, waar ze een speciale touch geeft aan elk kapsel dat ze maakt.

Chila

Haarstylist
In 2007 hebben topstylist Chila en haar echtgenoot Mark hun krachten gebundeld om te creëren wat nu een van de meest trendy haarsalons van Lelystad is geworden.

Julia

Haarstylist
Inmiddels een vast lid van de KC familie. Een echte allrounder. De stuurman van het team. Vakbekwaam in ieder model.

Miranda

Haarstylist
Miranda heeft veel passie voor het kappersvak en is gek op het creëren van een look die bij jou past. Voor het zetten van mooie, subtiele highlights ben je bij haar in goede handen.

Izette

Haarstylist
Met trots presenteren wij Izette. Deze Zuid Afrikaanse deelt onze cultuur maar is volledig gevormd in het land van de beroemde Tafelberg en het Krugerpark. Haar kappersopleiding is daar jaren geleden al afgesloten met het waardevolle kappersdiploma en na een aantal jaren te hebben gewerkt in een plaatselijke Salon besloot ze dat haar toekomst in het Nederlandse ligt. Even wennen, want Izette spreekt Engels en Afrikaans maar verder heeft ze alle skills van haar Nederlandse collega's (en meer). Comfortabel achter de stoel. Vaardig in alle behandelingen. Super trots dat ze bij ons werkt. Spreek je geen Engels, het staat je vrij om voor een andere stylist te kiezen, ze trekt zich dat niet persoonlijk aan, maar voor de kwaliteit van het werk zou ik het zeker niet laten. Misschien wordt een bezoek aan Kckappers wel een eerste kennismaking met haar prachtige geboorteland.

Soliciteer nu

Haarstylist
Ben jij die enthousiaste, klantvriendelijke en gezellige professional? Bekijk vacature

De missie van KC Kappers

Onze missie is jouw haar gezond maar vooral spannend en uitdagend te maken voor ieder seizoen. KC Kappers maakt gebruik van hoogwaardige producten die geschikt zijn voor iedere wens.